Fermer

Votre panier

Verzending in Duitsland

Al uw bestellingen die vóór 14.00 uur binnenkomen, worden verzonden via DHL Express of Spedition Cargo, afhankelijk van de maat van het matras. Wij leveren uw pakket binnen 3 werkdagen vanaf de datum van uw bestelling. Alle verzendkosten voor uw matrasbestellingen zijn gratis.

100 dagen recht op retour

Wij staan ​​achter de kwaliteit van onze producten en zijn ervan overtuigd dat u en uw kind dol zullen zijn op uw nieuwe Hibboux-producten. Als u niet tevreden bent met uw matras, accepteren wij graag retourzendingen voor elk matras dat u op onze website heeft gekocht, binnen 100 dagen na aankoop. Bij levering heeft u een plasticfolie ontvangen waarin u het matras opnieuw dient te verpakken. Zodra wij uw melding van onze klantenservice hebben ontvangen, brengen wij ons transportbedrijf op de hoogte en nemen zij contact met u op om een ​​ophaaldatum af te spreken.

Alle retourzendingen worden terugbetaald via de oorspronkelijke betaalmethode zodra we het artikel in ons magazijn hebben ontvangen. Afhankelijk van de destijds gebruikte betaalmethode kan het 5-10 werkdagen duren voordat de betaling op uw account is verwerkt.

Heb je nog vragen? Bezoek onze FAQ-pagina .

Vu récemment

Wat zoek je?